صدها هزار سیگار غیر قابل مصرف معدوم شد

مقدار 774 هزار نخ سیگار غیرقابل مصرف و چندین قلم مواد خوراکی و آرایشی و بهداشتی توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی معدوم شد.
 مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: 774 هزار نخ سیگار غیر قابل مصرف، 522 قلم لوازم آرایشی و بهداشتی و 547 کیلوگرم مواد خوراکی با حضور نمایندگان معاونت غذا و دارو دانشگاه، مدیریت جمع آوری و فروش اموال تملیکی و نماینده دادستانی و نیروی انتظامی و اداره کل امور اقتصاد و دارایی کرمانشاه در محل مورد تایید اعضاء معدوم گردید.
دکتر شهریار مستوفی افزود: کلیه این نمونه ها ابتدا با ارسال به آزمایشگاه کنترل غذا و دارو معاونت غذا و دارو دانشگاه و انجام بررسی مشخص گردید که غیرقابل مصرف انسانی می باشند، سپس بعد از طی مراحل قانونی معدوم شدند.
۳ خرداد ۱۳۹۵ ۱۴:۵۴