دانشجویان بسکتبالیست درخشیدند

دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مسابقات ورودی المپیاد ورزشی دانشجویان مقام اول را کسب کردند.

بنا به گفته رییس اداره تربیت بدنی دانشگاه، که در مورد مسابقات ورزشی اخیر دانشجویان سخن می گفت تیم بسکتبال دانشجویان در مسابقات ورودی المپیاد که با حضور 16 تیم از دانشگاههای علوم پزشکی کشور برگزار شد، توانست با 6 برد متوالی مقام اول را کسب کند.

مظاهری همچنین افزود: مسابقات ورزش های پارکی(فریزبی، شطرنج، بسکتبال و والیبال)در دانشکده پرستاری و پیراپزشکی نیز برگزار شده که به نفرات برتر این مسابقات  در جشن نیمه شعبان هدایایی تقدیم شد.

وی ادامه داد: همچنین در هفته خوابگاهها، مسابقات ورزشی برای دانشجویان خوابگاهی برگزار و هدایایی نیز به دانشجویان برتر اهدا گردید. این مسابقات در رشته های ورزشی دارت، فوتبال دستی، فریزبی، طناب زنی و طناب کشی برگزار شد.