رئیس دانشگاه ضمن حضور در مدارس غیر انتفاعی از آنان تقدیر کرد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه صبح روز دوشنبه هفدهم خرداد ماه از مدارس غیر انتفاعی وابسته به دانشگاه بازدید کرد.

دکتر کریم در این بازدید در جمع مدیران مدارس ضمن تبریک موفقیت بدست آمده گفت: در مدارس ما آموزش به اندازه کافی وجود دارد و اطلاعات زیادی به دانش آموزان داده می شود اما گاهی از مواردی همچون لذت کودکی ، آموزش مهارت های فردی و مهیا کردن دانش آموز برای پذیرفتن نقش های اجتماعی غفلت می کنیم.

وی ضمن تأکید بر اهمیت رشد و تربیت دانش آموزان برای آینده کشور گفت: ما برای توسعه کشور باید به دوره های ابتدایی توجه ویژه داشته باشیم و براساس تجربیات کشورهای توسعه یافته کودکان را برای سازندگی و توسعه آموزش دهیم.

در این نشست رییس دانشگاه با اهدای الواح تقدیری از مدیران مدارس وابسته به دانشگاه از جمله پیش دبستانی ، دبستان ، راهنمایی و دبیرستان تقدیر کرد.

۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۵۷