بازدید معاون و مدیر امور بیمارستان های معاونت درمان دانشگاه از بیمارستان قدس پاوه

معاون درمان دانشگاه و مدیر امور بیمارستانی معاونت درمان به پاوه رفتند و ضمن بازدید از بیمارستان قدس پاوه به ارزیابی امکانات ، توانایی ها و نیازهای بیمارستان پرداختند.

در این بازدید که با همراهی سرپرست شبکه بهداشت و درمان پاوه و مدیر ،مترون و سوپروایزر آموزشی بیمارستان قدس انجام شد مسئولین معاونت ضمن گفتگو با کارکنان وضعیت پروژه های در دست اقدام ،  کمبود های بیمارستان در خصوص نیرو های تخصصی و تجهیزات پزشکی مورد نیاز مورد ارزیابی قرار گرفت.

این هیات در پایان بازدید از بیمارستان با حضور در یادمان شهدای پاوه یاد و خاطره شهدای انقلاب را گرامی داشتند.