حقوق کارکنان دانشگاه ازین پس توسط خزانه کل کشور و از طریق بانک مرکزی به حساب اشخاص واریز می شود.

حقوق کارکنان دانشگاه ازین پس توسط خزانه کل کشور و ازطریق بانک مرکزی به حساب اشخاص واریز می شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با اعلام این خبر گفت: تا اردیبهشت ماه امسال پرداخت حقوق کارکنان توسط  دانشگاه و از طریق خزانه معین استان صورت می پذیرفت اما حقوق خردادماه و پس از آن به روشی که عنوان گردید پرداخت می شود.

دکتر قباد محمدی تاخیر در پرداخت حقوق کارکنان در خردادماه را به دلیل این جابجایی و اسناد مربوطه عنوان کرد و گفت :  موضوع توسط دانشگاه درحال پیگیری است و به زودی طی یک یا دوروز آینده حقوق همکاران عزیز به حساب آنان واریز خواهد شد.