آشنایی اعضای هیات علمی دانشکده پرستاری مامایی با بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی

باحضور مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه ، رییس دانشکده و اعضای هیات علمی جلسه آشنایی با بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی در سالن جلسات ولایت دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.

در این جلسه دکتر صادقی پس از اشاره به پیشرفت های دانشکده پرستاری و مامایی در زمینه توسعه رشته های تحصیلات تکمیلی در سالهای اخیر، شرحی جامع از محتوای بسته های تحول را ارایه نمود و عنوان کرد:  استفاده درست و هدفمند از این بسته ها فرصتی مناسبی است  پیش روی دانشکده  ها برای دستیابی به چشم انداز چندساله و اجرایی نمودن اهداف و برنامه ها .

گفتنی است اعضای هیات علمی دانشکده آمادگی خود را در زمینه فعالیت در راستای هریک از بسته های تحول و نوآوری را اعلام کردند.