دکتر هاشمی:به آینده امیدواریم

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی صبح امروز در جمع اعضای هیات علمی دانشگاه حاضر شد و ضمن ابراز امیدواری نسبت به آینده طرح تحول سلامت گفت : امیدواریم مجلس جدید با تخصیص منابع پایدار به طرح تحول زمینه ساز ماندگاری هرچه بیشتر این طرح را شود.

دکتر سید حسن هاشمی که پس از استماع سخنان چند تن از اعضای هیات علمی دانشگاه سخن می گفت ضمن بیان مسایل بودجه ای دولت تدبیر و امید برای ادامه طرح تحول منتقدان این طرح را به تامل و رعایت انصاف دعوت کرد و خواستار دقت بیشتر آنان در نقد طرح مذکور شد.

وی با اشاره به تاکیدات جدی ریاست محترم جمهور برای اجرای دقیق این طرح گفت طرح تحول در تمام حوزه های وزارت بهداشت در حال اجراست و منحصر به بخش درمان نشده است بلکه هم در حوزه بهداشت، هم درحوزه پژوهش و هم در حوزه آموزش با توجه به تصدی برترین افراد ممکن برای این پست ها با قوت ادامه دارد.

وی سفر هیات دولت به استان را برای حوزه سلامت بسیار پربار دانست و گفت: بیش از 100میلیارد تومان برای این حزه اختصاص داده شده که براستی بی نظیر است.