افتتاح اولین دوره تخصصی مدرسه تابستانی کمیته تحقیقات دانشجویی

اولین دوره تخصصی مدرسه تابستانه کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی در غرب و جنوب غرب کشور افتتاح شد.

اولین دوره ی تخصصی مدرسه تابستانه در غرب و جنوب غرب کشور، به سرپرستی و مدیریت کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و پشتیبانی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه در یک دوره ی 6 روزه و از تاریخ دوم تا هشتم مردادماه برگزار می گردد. از ویژگی های بارز این دوره ی آموزشی، می توان به برگزاری کارگاه ها به صورت تخصصی با توجه به نیازسنجی و علاقه مندی دانشجویان اشاره نمود. این کارگاه ها، شامل مرور نظام مند و متاآنالیز، رفرنس نویسی، عنوان نویسی و انتخاب ژورنال، ELISA، PCR، HPLC، مقاله نویسی انگلیسی و کمک های اولیه هستند.

گفتنی است رئیس این دوره مدرسه تابستانه را آقای دکتر الوندی و مدیریت و برنامه ریزی را آقای رسول یاوری بر عهده دارند و اعضای هیات اجرایی همگی از دانشجویان توانمند و پرتلاش عضو کمیته تحقیقات دانشجویی واساتید نیز اعضای هیات علمی و کمک مدرسین مجرب دانشگاه می باشند.