دکتر خسرو فرهادی به عنوان سرپرست مرکز آموزشی درمانی آیت اله طالقانی منصوب شد

طی ابلاغی ازسوی رئیس دانشگاه دکتر خسرو فرهادی متخصص بیهوشی و عضو هیات علمی دانشگاه به عنوان سرپرست مرکز آموزشی درمانی آیت اله طالقانی کرمانشاه منصوب شد.

وی متولد 1341 ، مدرک پزشکی عمومی  خود را در سال 74 از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان کسب کرد و در سال 77 در رشته تخصصی بیهوشی از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه فارغ التحصیل شد.

از سوابق اجرایی ایشان می توان به 2 دوره مدیر گروهی بیهوشی و مراقبتهای ویژه دانشگاه،عضو شورای پژوهشی دانشکده پزشکی ، مسئول فنی بخش مراقبتهای ویژه مراکز آموزشی درمانی آیت اله طالقانی و فارابی،عضو کمیته ایمنی و ترویج زایمان طبیعی ، نماینده گروه بیهوشی در کمیته راهبردی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ، مسئول ارزیابی درون گروهی بیهوشی، مسئول آزمون ارتقاءدستیاری گروه بیهوشی و معاون درمان مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع)اشاره کرد.

گفتنی است پیش از این دکتر فرشید رئیسی سرپرستی این مرکز را بر عهده داشت.