کشف و توقیف یک کارگاه تولید مواد آرایشی و بهداشتی تقلبی در نوسود

کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با همکاری مامورین انتظامی و کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان پاوه در تاریخ 5 مردادماه 95 موفق به کشف یک واحد تولیدی غیرمجاز لوازم آرایشی و بهداشتی در شهر نوسود شدند.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو گفت: این واحد تولیدی اقدام به تولید و بسته بندی انواع مواد آرایشی تقلبی و بسته بندی آنها با برندهای مختلف جهانی می نمود که طی بازرسی های به عمل آمده از محل ،مقدار قابل توجهی مواد اولیه و محصولات تولیدی آماده عرضه به بازار کشف و توقیف گردید.

دکتر شهریار مستوفی گفت: پرونده کارگاه مذکور جهت رسیدگی و طی مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاء شد.

وی از مردم خواست با توجه به کشفیات متعدد و تقلب در مواد آرایشی و بهداشتی و به منظور حفظ سلامت خود و نیز کمک به اقتصاد جامعه از خرید کالاهای قاچاق و تقلبی خودداری کرده و در هنگام خرید لوازم آرایشی و بهداشتی داخلی به آرم سیب سلامت سازمان غذا و دارو و برای خرید محصولات خارجی به برچسب اصالت و سلامت کالا توجه کنند.