واحد تجاری سازی مرکز رشد دانشگاه با همکاری کارگزار رسمی معاونت علمی ریاست جمهوری برگزار می کند

با توجه به اهمیت خودکفایی شرکت ها و نیز تخصصی بودن حوزه تجاری سازی محصولات آنها و لزوم آگاهی و داشتن یک برنامه مشخص در هر کسب و کاری، واحد تجاری سازی مرکز رشد دانشگاه  اقدام به برگزاری جلسات هفتگی خصوصی؛ ویژه شرکت های تابعه مرکز رشد و نیز هسته های فناور نموده است.

در این خصوص شرایطی فراهم شده است که مدیران عامل شرکت ها و یا نماینده قانونی آنها بتوانند بصورت  فردی از مشاوره کارشناسان خبره کارگزار رسمی معاونت علمی  ریاست جمهوری بهره برند . زمان برگزاری جلسات روز های دوشنبه از ساعت 12 تا 30/13 بوده و هزینه جلسات مشاوره برعهده مرکز رشد فناوری سلامت می باشد.

علاقه مندان جهت هماهنگی قبلی و شرکت در جلسات مذکور می توانند آقا مهندس امیری با شماره تلفن 38210377 تماس حاصل نمایند.