مراسم تقدیر ومعارفه رئیس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان جوانرود برگزار شد

مراسم تقدیرومعارفه رئیس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان جوانروددرمحل سالن فرمانداری باحضورنماینده مردم اورامانات درمجلس شورای اسلامی ،فرماندار ،معاون بهداشتی دانشگاه و جمعی از مسؤلین ادارات وارگانهای شهرستان برگزار شد.

فرماندار شهرستان جوانرود یکی ازدغدغه های دولت را پرداختن به امرمهم بهداشت ودرمان دانست و افزود: طرح تحول نظام سلامت یکی ازطرحهای مهم دولت تدبیروامیداست که درشهرستان جوانرودنیزدراین راستا اقدامات خوبی انجام گرفته است .

وی ضمن تقدیرازخدمات دکترژیلامنوچهری برای دکترحسین محمدی آرزوی موفقیت کرد.

دکترنادری نماینده محترم اورامانات درمجلس شورای اسلامی در این مراسم گفت: دستورومجوزایجاددانشگاه علوم پزشکی منطقه اورامانات و جذب40پزشک متخصص برای بیمارستانهای اورامانات را از وزیر بهداشت گرفته ایم و گرفتن تجهیزات وامکانات بهداشتی درمانی ازدیگرمواردی است که در دستور کار قرار دارد و میتواندتحول بزرگی درتوسعه بهداشت ودرمان منطقه داشته باشد.

معاون بهداشتی استان ایجاددانشکاه علوم پزشکی مستقل برای این منطقه را خیروبرکتی برای استان به ویژه منطقه اورامانات دانست و افزود: درصورت واگذاری زمین ،اعتبارات لازم برای ساخت پایگاههای بهداشتی درسطح شهرجوانرود را داریم.

درپایان دکترمحمدی رئیس شبکه بهداشت ودرمان جوانرود اظهارداشت:  ازاعتمادنماینده اورامانات ورئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به اینجانب وانتخاب بنده بعنوان رئیس شبکه بهداشت ودرمان جوانرودتشکر وتقدیرنموده امیدوارم بامساعدتها وهمکاریهای این عزیزان ودیگرمدیران ارشد استانی وشهرستان بتوانیم شاهدروندروبه افزایش مسائل بهداشتی درمانی دراین شهرستان باشیم.

۲۳ اَمرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۱