بکارگیری نگهبان بصورت حجمی(شرکتی ) در دانشگاه

مدیر نیروی انسانی دانشگاه از بکارگیری 113 نفر نگهبان به صورت حجمی برای تامین نیروی انسانی و ارائه خدمات به واحد های تابعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خبر داد.

آگهی بکارگیری نگهبان به صورت حجمی(شرکتی)

شرکت خدماتی ایمن بانان زاگرس در راستای تامین نیروی انسانی و ارائه خدماتن به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه و واحد های تابعه ، تعداد 113 نفر نگهبان را از طریق برگزاری آزمون عمومی و گزینش به صورت حجمی(شرکتی)از بین افراد واجد شرایط بکارگیری می نماید.بدیهی است آزمون یاد شده با نظارت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی برگزار خواهد شد.از متقاضیان شرکت در آزمون می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و یا ثبت نام از تاریخ 95/5/21 لغایت 95/5/29 به آدرس اینترنتی http://register.poorsam.ir  مراجعه نمایند.لینک آدرس مذکور بر روی سایت دانشگاه به آدرس www.kums.ac.ir نیز قابل دسترسی خواهد بود.