برپایی نمایشگاه توانمندی‌های مرکز رشد فناوری سلامت در کرمانشاه

نمایشگاه دستاوردها و توانمندی‌های مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با هدف جذب و کمک به افراد نوآور و ایده‌پرداز برپا شد.

مرکز رشد فناوری سلامت جهت ارتقاء فرهنگ اقتصاد مقاومتی و دانش بنیان اقدام به برگزاری نمایشگاه نموده است نموده است.

در این نمایشگاه سه روزه که از شنبه بیست و سوم مرداد ماه به مدت سه روز در محل مسجد جامع شهر کرمانشاه در حال برگزاری است بازدید کنندگان با اهم فعالیتهای این مرکز همچون محصولات فناورانه در حوزه سلامت ، ثبت اختراع و جذب فناوران و صاحبان ایده در استان آشنا می شوند.

گفتنی است همچنین دکتر محمد حسین فرزایی دکترای تخصصی داروسازی سنتی و عضو هیات علمی و دکتر محمد رضا مروتی دکترای طب سنتی در نمایشگاه حضور دارند و در خصوص طب سنتی به علاقه مندان اطلاعات ارایه می دهند.