نخبگانی که "دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه" را انتخاب کنند "جایزه" می‌گیرند!

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از اهدای جایزه به نخبگان کنکور سراسری که دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه را به عنوان دانشگاه محل تحصیل خود انتخاب کنند، خبر داد.

دکتر فرید نجفی در گفت و گو با خبرنگار سرویس «اجتماعی» ایسنا منطقه کرمانشاه اظهار کرد: در راستای تقویت بنیه علمی دانشگاه و تشویق داوطلبان برتر و نخبه کنکور سراسری برای انتخاب دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان دانشگاه محل تحصیل خود، جوایزی برای این افراد در نظر گرفته شده است.

نجفی تصریح کرد: بر این اساس داوطلبان کنکور سراسری که رتبه آنها در مناطق یک، دو و سه زیر 100 شده است، با انتخاب دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقطع دکترای عمومی (پزشکی، داندانپزشکی، داروسازی) مبلغ چهار میلیون تومان به عنوان جایزه دریافت می‌کنند.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اظهار کرد: علاوه بر این داوطلبان برتر آزمون کارشناسی ارشد نیز که رتبه‌های یک تا پنج را در این آزمون کسب کرده‌اند، برای انتخاب دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان دانشگاه محل تحصیل خود مبلغ 1.5 میلیون تومان به عنوان جایزه دریافت می‌کنند.