کرمانشاه قادر به ارائه خدمات درمانی به بیماران عراقی است

استاندار کرمانشاه گفت: کرمانشاه دارای امکانات و ظرفیت‌های مناسبی در زمینه علمی و درمانی است.
به گزارش ایسنا منطقه کرمانشاه، اسدالله رازانی در دیدار رئیس سازمان نظام پزشکی کشور افزود: استان کرمانشاه محوریت منطقه غرب ایران را داراست و از این جهت دارای امکانات و ظرفیت های خوبی برای ارائه خدمات درمانی به استانهای همجوار است.
وی گفت: استان کرمانشاه از لحاظ ظرفیت‌های علمی و درمانی موقعیت مناسبی دارد و حتی قادر به ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به استانهای همجوار در کشور عراق هم است.
 دکتر زالی رئیس سازمان نظام پزشکی کشور نیز گفت: بسیار خوشحال هستیم که استان کرمانشاه جزو استان هایی است که تعامل و همکاری مناسبی بین مدیریت استان با جامعه پزشکی استان در آن وجود دارد و همین همکاری و تعامل است که می تواند زمینه ساز حرکت به سمت توسعه و شکوفایی در بخش پزشکی و درمانی استان گردد.
وی گفت: امیدواریم با توجه به برنامه و اقداماتی که از سوی  استاندار برای توسعه روزافزون بخش های علمی و پزشکی استان وجود دارد همواره شاهد رشد و ارتقای این بخش‌ها در استان باشیم.
 دکتر فرخی رئیس سازمان نظام پزشکی استان کرمانشاه نیز گفت: جامعه پزشکی کرمانشاه از تعامل، همکاری و توجه ویژه استاندار رضایت کامل دارند.
۲۷ اَمرداد ۱۳۹۵ ۱۵:۲۸