عقد تفاهم نامه همکاری علمی و پژوهشی بین معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی با دانشگاه های استان کرمانشاه

تفاهم نامه همکاری علمی و پژوهشی  بین معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی با دانشگاه های دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه، دانشگاه پیام نور، فرهنگیان، کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان و دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان امضاء شد.
دکتر عبدی معاون غذا و داروی دانشگاه در این خصوص گفت: موضوع این تفاهم گنجاندن اولویت های پژوهشی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ، اولویت های پژوهشی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در پایان نامه های پژوهشی دانشجویان این دانشگاه ها  و حمایت های مادی و معنوی جهت انجام پایان نامه مرتبط با موضوعات منعقد درتفاهم نامه است.
 وی هدف از امضای این تفاهم نامه را بهره گیری از ظرفیت های علمی اساتید، دانشجویان و پژوهشگران کشور به منظور استخراج داده های قابل استناد و علمی، جهت بکارگیری در نهاد و سازمان های تصمیم ساز و تصمیم گیرنده و همچنین واستفاده از ادارات و سازمان های اجرایی جهت پیشبرد بهینه و مطلوب تر برنامه های اجرایی در مبارزه با قاچاق کالای سلامت محور دانست.
این تفاهم نامه در 4 ماده به امضا طرفین رسید.