پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز پزشک

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مناسبت فرارسیدن روز پزشک پیامی صادر کرد.

متن این پیام بدین شرح است:

به نام خدا

پزشکان از اصلی ترین سرمایه های اجتماعی جامعه اند و پاسداشت زحمات آنها قدردانی از تلاش و ابتکار نخبگانی است که به جنگ ناسلامتی ها می روند و روزشان را بر بالین بیمار و شب را بر کتاب و تحقیق و پژوهش می گذرانند.

الگوی پزشکان اخلاق مدار ایرانی حکیم ابوعلی سیناست که جهانیان به نقش بی بدیل او در پیشرفت این حرفه صحه می گذارند.

در اندیشه این حکیم بزرگ برای پزشکان لبخند مریض و بازگرداندن سلامت به انسانها جایگاهی  دارد که تمامی مصائب این حرفه و سختی هایش در مقابل آن به فراموشی سپرده می شوند و امروز زمان مناسبی است تا از پزشکان که وارث این حکیم بزرگ هستند در سالروز ولادتش تقدیر کرده و صمیمانه علاوه بر اینکه از تمام زحمات آنها در عرصه بهداشت و درمان بیماران تشکر نماییم ،از مجاهدتهای آنان در رشد و توسعه و نیز آموزش دانش و حرفه مقدس پزشکی سپاسگزار باشیم.

امیدوارم نعمت گرانبهای سلامت همواره روشنی بخش زندگی این عزیزان وخانواده های عزیزشان باشد.

دکتر حسین کریم

رییس دانشگاه