پیام ریاست دانشگاه به مناسبت روز کارمند

ریاست دانشگاه به مناسبت فرارسیدن روز کارمند در پیامی  ضمن تبریک این روز به کارکنان دانشگاه از خداوند برای آنان طلب سعادت و سلامت کرد.

متن این پیام به این شرح است:

هر آن کس که خدمت جانان به جانکرد      به گیتی نام خود را جاودان کرد

دانشگا علوم پزشکی کرمانشاه نهادی است که در آن آدمیانی با تخصص ها ، مهارت ها و علایقی گوناگون به دنبال تامین سلامت مردم اند و در این راه هر سختی را به جان می خرند اما به پیش می روند تا بیماری ها را به عقب برانند.

شاکله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه را این کارکنان صدیق و خدوم شکل می دهد که با کمترین توقعات بزرگترین هدیه را که همانا سلامت است برای مردم به ارمغان می آورند. آنان که در جای جای استان از کلانشهر کرمانشاه تا دورافتاده ترین روستاها به خدمت مشغولند.

هفته دولت وروز کارمند بهانه ای است تا در این روز از تلاش های صادقانه شما که مسلما منجر به اعتلای سطح علمی، فرهنگی و اجتماعی جامعه می شود تقدیر کنیم و از خدای بزرگ سلامت و سعادتان را خواستار باشیم.

روز کارمند بر شما مبارک باد.

دکتر حسین کریم