23 تن برنج کپک زده توسط معاونت غذا و دارو کشف و توقیف شد

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا ودارو دانشگاه از کشف و توقیف 23 تن برنج کپک زده در یکی از انبارهای نگهداری مواد غذایی در کرمانشاه توسط بازرسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو خبر داد.
دکتر شهریار مستوفی عنوان کرد: در مورخ نهم شهریورماه با پیگیری کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با همراهی پلیس آگاهی و اداره تعزیرات حکومتی کرمانشاه بیست و سه تن برنج کپک زده در یکی از انبارهای نگهداری مواد غذایی در شهر کرمانشاه کشف و توقیف شد.
او گفت: متاسفانه برخی از سودجویان ممکن است اینگونه کالاها را وارد بازار کرده و عرضه کنند که شدید موجب به خطر افتادن سلامتی مردم می شود.
دکترمستوفی اظهار داشت: پرونده کشف مذکور جهت رسیدگی و طی مراحل قانونی به مقامات قضایی تسلیم شد.