امیدهای جدید برای درمان ایدز

محققان آمریکایی می‌گویند موفق به شناسایی راه‌های جدیدی برای درمان بیماری ایدز شده‌اند.

امیدهای جدید برای درمان ایدز

به گزارش خبرگزاری فرانسه، طبق مقاله‌ای که در مجله Nature Biotechnology به چاپ رسیده است مقاوم‌سازی دستگاه ایمنی در مقابل ویروس HIV به کمک سلول‌های بنیادی می‌تواند درمانگر بیماری ایدز باشد. ویروس ایدز به سلول‌های سیستم ایمنی حمله کرده و با چسبیدن به برخی پروتئین‌های خاص به ویژه CCR5 زیاد می‌شوند. تحقیقات نشان داده برخی افراد که به دلیل جهش‌های ژنتیکی فاقد این نوع مولکول‌ها هستند در برابر ویروس ایدز هم مقاوم‌اند. محققان معتقدند با حذف ژن مربوط به پروتئین CCRS یک سلول امکان محافظت فرد در مقابل ویروس HIV‌وجود داشته و اثرات این بیماری در مبتلایان به شدت کاهش می‌یابد. در حال حاضر محققان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی این بررسی را روی موش‌ها با موفقیت به اتمام رسانده‌اند. مرحله بعدی آزمایش روی انسان است. تحقیقی مشابه نیز در دانشگاه پنسیلوانیا در حال انجام است.