در انتخاب سرویس مناسب برای کودکانتان دقت کنید

یک کارشناس سلامت کودکان در خصوص انتخاب سرویس مناسب برای کودکان گفت :برای انتخاب سرویس کودک توجه ویژه ای به سلامت جسمی راننده داشته باشید.

شهلا شاطر آبادی  با تاکید بر اینکه مطمئن شوید راننده، مجوزهای لازم برای این کار را دارد گفت: حتی الامکان راننده ای انتخاب کنید که تجربه رانندگی بیشتری داشته و عجول نباشد.

وی افزود: همچنین در پایان روز و به طور تصادفی از کودک درباره شیوه رانندگی راننده سرویس سؤال کنید و از قرار دادن تعداد زیاد کودکان در یک خودروی سواری جلوگیری کنید.

این کارشناس سلامت کودکان در ادامه گفت: به ایمنی سرویس از نظر فنی توجه کنید و از وضعیت راننده طرف قرارداد با مدرسه، مطلع شده و در خصوص مسائل مهم با مدیر مدرسه صحبت کنید.

شاطرآبادی در خاتمه گفت: رانندگانی که شب تا صبح را شیفت شب کار کرده اند و صبح مسئول رساندن کودکان به مدرسه هستند افراد مناسبی برای بر عهده گرفتن مسئولیت کودکان به شمار نمی روند چون خواب آلودگی آنها می تواند حادثه ساز باشد.