برپایی بیمارستان صحرایی در منطقه دالاهو

دکتر قلعه سفیدی رئیس بسیج جامعه پزشکی از برپایی بیمارستان صحرایی در منطقه دالاهو (سد آزادی) خبرداد.

وی با ذکر حضور  14 متخصص درهر روز در این بیمارستان اعلام کرد: این بیمارستان با همکاری بسیج جامعه پزشکی ، دانشگاه علوم پزشکی و بهداری غرب سپاه از اول مهرماه به مدت یک هفته به مردم منطقه دالاهو خدمات بهداشتی درمانی ارائه کرد.

رئیس بسیج جامعه پزشکی اظهار داشت : ارائه دارو به صورت کاملا رایگان.تخصص های عفونی.قلب.گوارش.اعصاب و روان.داخلی.ارولوژی.رادیولوژی.جراحی.دندانپزشکی.پوست.چشم.زنان و زایمان.بیهوشی.داخلی.گوش و حلق و بینی خدماتی بودند که  از صبح تا غروب در دو شیفت  دراین بیمارستان ارائه می شد.

وی همچنین خدمات دندانپزشکی ،سونوگرافی ، جراحی های کوچک و بینایی سنجی،ارجاع بیماران به بیمارستانهای کرمانشاه ،توزیع بسته های بهداشتی را از جمله دیگر فعالیتهای  ارائه شده در این بیمارستان نام برد.