فروش اقساطی سفرهای داخلی و خارجی برای دانشگاهیان

مدیر پشتیبانی و خدمات رفاهی دانشگاه از عقد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و دفتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی امیر سیر جهت استفاده کارکنان خبر داد.

فرشاد شاکری در این خصوص اظهار داشت: براساس این تفاهم نامه هر یک از کارکنان دانشگاه که تمایل به مسافرت داخل و خارج کشور دارند می توانند با ارائه معرفی نامه ضمانت کسر از حقوق که از امور مالی دانشگاه دریافت می کنند به دفتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی فوق مراجعه نموده و از خدمات تورهای داخلی و خارجی در اقساط 5 ماهه با 50% پیش پرداخت تا سقف 20000000 ریال برای هر نفر استفاده نمایند.

گفتنی است این تفاهم نامه به مدت شش ماه و تا پایان اسفندماه 1395 ادامه دارد.همکاران می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت اداره رفاه دانشگاه مراجعه نمایند.