سرپرست داروخانه های آموزشی خدماتی دانشکده داروسازی از انعقاد تفاهم نامه همکاری بین داروخانه امام خمینی (ره) و مؤسسه خیریه امدادگران عاشورا خبرداد.

دکتر امید تولایی در این خصوص گفت: در راستای رسالت داروخانه های آموزشی خدماتی دانشکده داروسازی در ارائه خدمات به بیماران محروم و سرطانی و همچنین نظر به اهمیت داروخانه امام خمینی (ره) در تأمین داروهای بیماران صعب العلاج و سرطانی تفاهم نامه همکاری میان داروخانه امام خمینی (ره) و مؤسسه خیریه امدادگران عاشورا منعقد گردید.

این عضو هیأت علمی دانشگاه افزود: براساس این تفاهم نامه بیماران تحت حمایت مؤسسه خیریه امدادگران عاشورا که از مؤسسه های خیریه مطرح در سطح کشور می باشد می توانند داروهای مورد نیاز خود را با تخفیف از داروخانه امام خمینی (ره) تهیه کنند.

وی ابراز امیدواری کرد انعقاد این تفاهم نامه در ایامی که متبرک با نام امام حسین (ع) است قدمی در جهت رفاه حال بیماران باشد.