انجام فاز دوم پروژه پایش سلامت روان دانشجویان سراسر کشور

فاز دوم پروژه پایش سلامت روان دانشجویان سراسر کشور به همت واحد رایانه معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه آغاز گردید .
مهندس جوادیان مسئول پروژه مذکور در این رابطه گفت: این پروژه در دو فاز اول و دوم صورت گرفته است که دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان مجری اجرای طرح مذکوردر بین 62 دانشگاه سراسر کشوربه اجرای این پروژه پرداخته است.  وی افزود : این طرح در گام اول برای بیش از 23 هزار دانشجو و گام دوم برای بیش از 180 هزار نفر از دانشجویان علوم پزشکی در سراسر کشور در حال راه اندازی است که در مراحل پایانی به سر می برد . خوشبختانه با سرعت خوبی نیز در حال پیشرفت است و پیش بینی می شود زودتر از موعد مقرر پروژه به پایان برسد .
وی افزود :در اجرای این پروژه کلیه امور اعم از داده کاوی ، طراحی ،اجرا،تست و پیاده سازی و پشتیبانی توسط پرسنل واحد رایانه این معاونت ، با همکاری و پشتیبانی همه جانبه معاونت فرهنگی دانشجویی صورت گرفته است.
گفتنی است در این طرح بیش از 180 هزار پرسشنامه بین دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور توزیع شده و دانشجویان از لحاظ سلامت روان شناسیایی شدند.