تحصیل 28 دانشجوی "فنلاندی" و "عراقی" در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

مدیر امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از تحصیل28 دانشجوی فنلاندی و عراقی در این دانشگاه خبر داد.
دکتر علیرضا احمدی در گفت و گو با خبرنگار سرویس «اجتماعی»ایسنا منطقه کرمانشاه، با بیان اینکه امسال برای اولین بار دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اقدام به پذیرش دانشجویان خارجی کرده است، گفت: با اعلام آمادگی پذیرش دانشجویان خارجی بیش از 50 درخواست به دانشگاه ارسال شد که در نهایت 28 دانشجو پذیرش شدند.
وی تصریح کرد: درخواست‌های این افراد ابتدا در کمیته اختصاصی دانشگاه بررسی شد و با تایید سطح علمی افراد، از مجموع درخواست‌ها به 28 نفر اجازه تحصیل در این دانشگاه داده شد.
احمدی افزود: دانشجویان خارجی نیازی به دادن کنکور ندارند، زیرا تمام هزینه‌های تحصیل را خودشان پرداخت کرده و از طرف دیگر بعد از اتمام تحصیل به کشور خود برگشته و در آنجا مشغول به کار می‌شوند.
وی افزود: در حال حاضر 28 دانشجوی خارجی از دو کشور فنلاند و عراق مشغول تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هستند.
مدیر امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه امکان پذیرش دانشجوی خارجی در 30 درصد رشته‌های دانشگاه وجود دارد، گفت:بسته به نوع رشته، هزینه تحصیل دانشجویان خارجی متفاوت است، اما به طور میانگین هر دانشجو سالانه هفت‌هزار دلار برای تحصیل خود هزینه می‌کند.