انتخابات شورای صنفی برگزار می شود

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه از برگزاری انتخابات شورای صنفی دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی در آبانماه سالجاری خبر داد.
دکتر رضا علی بخشی در این خصوص گفت: زمان ثبت نام از 26 مهر ماه لغایت 2 آبان ماه است که در محل اداره امور خوابگاه های معاونت دانشجویی انجام می پذیرد.
وی با اشاره به اینکه از سوم آبان ماه به مدت سه روز صلاحیت ها مورد بررسی قرار می گیرد افزود: کاندیداها می توانند روز 15 آبان ماه از ساعت 9 صبح لعایت 12 شب همانروز به تبلیغات بپردازند
دکتر علی بخشی گفت: پیش بینی ها این است که امسال نیز همچون سال گذشته استقبال خوبی از سوی دانشجویان برای شرکت در انتخابات به عمل آید.
دبیر شورای فرهنگی دانشگاه در حاشیه جلسه هماهنگی برگزاری انتخابات شورای صنفی گفت: برای برگزاری این انتخابات مدیریت دانشجویی ، مدیریت فرهنگی ، روابط عمومی و حراست دانشگاه همکاری خواهند نمود.