عقد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه علوم پزشکی و مجتمع پردیس 2

رئیس اداره رفاه دانشگاه از عقد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه علوم پزشکی و مجنمع  تجاری پردیس 2 خبر داد.

قنبری گفت: جهت رفاه حال همکاران دانشگاهی در تهیه ملزومات مورد نیاز خود تفاهم نامه ای بین دانشگاه و مجتمع تجاری پردیس 2 منعقد شد.

وی کالاهای قابل خریداری در این مجتمع را لوازم خانگی، آرایشی بهداشتی،طلا وجواهرات،فرش و مبلمان،مصنوعات چوبی، کیف و کفش،مواد غذایی و شوینده و پوشاک معرفی کرد وگفت" همکاران می توانند با مراجعه به مجتمع مذکور کالای مورد نظر خود را تا سقف 50000000 ریال  برای هر کارمند و در اقساط 2 تا 20 ماهه  بدون بهره ، کارمزد و پیش پرداخت خریداری نمایند.

همکاران محترم می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر زیر پرتال اداره رفاه دانشگاه مراجعه نمایند.

گفتنی است این مجتمع تجاری در 4 شعبه خیابان مدرس، چهارراه اجاق، ابتدای خیابان بهار و خیابان بنت الهدی آماده ارائه خدمات به همکاران دانشگاهی است.