انتصاب دکتر کیومرث رحیمی بعنوان سرپرست اداره نظارت بر ارزیابی فرآورده های طبی ، سنتی ، مکمل غذا و دارو

طی ابلاغی از سوی معاون غذا و داروی دانشگاه دکتر کیومرث رحیمی با حفظ سمت قبلی بعنوان سرپرست اداره نظارت بر ارزیابی فرآورده های طبی ، سنتی ، مکمل غذا و داروی معاونت غذا و داروی دانشگاه منصوب شد.

دکتر کیومرث رحیمی که فارغ التحصیل دکترای داروسازی از دانشگاه علوم پزشکی تبریز می باشد ، دبیری شورای سلامت و امنیت غذایی استان،سرپرستی امور داروخانه های استان ، عضویت کمیته پدافند غیرعامل و دبیری کمیته  HACCp را در کارنامه خود داراست.

از دیگر سوابق کاری وی می توان به  مدیریت نظارت بر مواد  غذایی ، مدیریت نظارت بر مواد مخدر و سرپرستی گروه نظارت بر شبکه های معاونت غذا و داروی دانشگاه اشاره کرد.

گفتنی است سمت فوق از مجموعه مدیریت های جدید در معاونت غذا و داروی دانشگاه می باشد .