نشست مطبوعاتی مسئولین نهمین دوره المپیاد ورزشی دانشجویان برگزار شد

دکتر نوری زاد: همراهی و همدلی مجموعه مدیران استان برای برگزاری شایسته المپیاد قابل تقدیر است.

امروز خبرنگاران و روزنامه نگاران کرمانشاهی به بوستان دانشگاه آمدند تا به سوال و جواب با مسئولین اجرایی نهمین دوره المپیاد بپردازند و در جریان اقدامات انجام شده برای نشان دادن شایستگی های استان در میزبانی جمع کثیری از مهمانان از سراسر کشور قرار بگیرند . در این نشست  دکتر نوری زاد ریاست دانشگاه و سرپرست اجرایی المپیاد، دکتر اختری معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه وقائم مقام سرپرست اجرایی المپیاد،  دکتر عیوضی سرپرست روابط عمومی دانشگاه و مسئول کمیته روابط عمومی المپیاد  و آقای کلهر مدیر تربیت بدنی دانشگاه و  دبیر اجرایی نهمین دوره المپیاد به سوالات خبرنگاران پاسخ گفتند.دکتر نوری زاد از تعامل بسیار مثبت بین مدیران و مسئولین استان و وزارتخانه برای میزبانی شایسته کرمانشاه تقدیر کرد .وی همچنین با اشاره به اینکه کاروان ورزشی کرمانشاه نیز قصد دارد جام قهرمانی را در خانه نگهدارد ابراز امیدواری کرد که با همت دانشجویان ورزشکار دانشگاه این موفقیت نیز به موفقیت های دانشگاه افزوده شود. دکتر اختری هم ضمن ارایه گزارشی از چگونگی میزبانی کرمانشاه و اقدامات انجام شده  فهرست برنامه های مراسم افتتاحیه را بیان کرد . وی همچنین به برنامه های جانبی برای معرفی فرهنگ غنی استان در جریان برگزاری المپیاد اشاره کرد و از مسابقات کتابخوانی، سخنرانی استاد پناهیان و اساتید روانشناسی، جنگ شبانه تورهای توریستی و سیاحتی به مناطق مختلف استان ، برگزاری نمایشگاه های گوناگون، معرفی صنایع دستی استان،و معرفی کارهای فرهنگی  دانشجویان به عنوان برنامه های جانبی این المپیاد نام برد. دکتر عیوضی نیز به نحوه فعالیت خبرنگاران و شیوه پوشش خبری  پرداخت و خواستار همکاری گسترده فعالین عرصه رسانه برای معرفی کرمانشاه به دیگر استان ها شد. آقای کلهر نیز  در خصوص مسائل فنی  المپیاد مسایلی را بیان کرد.

۳۰ تیر ۱۳۸۹ ۱۴:۴۱