راه اندازی سامانه کشوری صدور الکترونیکی پروانه مؤسسات پزشکی

مدیر اداره نظارت بر درمان دانشگاه از راه اندازی سامانه کشوری صدور الکترونیکی پروانه مؤسسات پزشکی خبر داد.

دکتر آرش الماسی در این خصوص گفت: از این پس کلیه امور مربوط به صدور موافقت اصولی و پروانه بهره برداری مؤسسات تشخیصی درمانی از طریق سامانه ی الکترونیکی پروانه موسسات پزشکی انجام خواهد شد.

وی ضمن اشاره بر تأکید مدیر کل دفتر نظارت و اعتبار بخشی امور درمان وزارت بهداشت ، درمان و آموزشی پزشکی مبنی بر ضرورت ثبت سامان دهی اطلاعات مربوط به مؤسسات دارای موافقت اصولی گفت: کلیه دارندگان موافقت اصولی تأسیس موسسات درمانی پزشکی و غیر پزشکی از قبیل درمانگاه های عمومی ، تخصصی ، دندانپزشکی ، فیزیوتراپی ، ساخت و فروش عینک طبی ، مرکز جراحی محدود ، بیمارستان و سایر مؤسسات درمانی در استان که از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و وزارت بهداشت موافقت اصولی دریافت نموده اند بایستی حداکثر تا پایان آبان ماه سال جاری با مراجعه به آدرس اینترنتی http://parvaneh.Behdasht.gov.ir نسبت به ثبت نام  در سامانه مذکور اقدام نمایندو در صورت عدم ثبت نام و ثبت نکردن موافقت اصولی قبلی در سامانه هرگونه موافقت اصولی باطل و کان لم یکن می گردد.

دکتر الماسی در پایان گفت: اداره صدور پروانه های دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با شماره تلفن 38358627 آماده پاسخگویی و هرگونه راهنمایی جهت این عزیزان می باشد.

۵ آبان ۱۳۹۵ ۰۹:۵۱