به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی نشست ویژه رییس دانشگاه با معاون بهداشتی ومدیران شبکه های بهداشت ودرمان شهرستانهای استان روز پنج شنبه سیزدهم آبانماه در ساختمان این معاونت برگزار گردید.
دکتر کریم در این جلسه به بیان مهمترین دستاوردهای طرح تحول سلامت در هرشهرستان پرداخت و  معاون امور بهداشتی  با اشاره به لزوم آشنایی ومطالعه کامل شاخصهای بهداشتی توسط مدیران شبکه ها ، بهسازی ونوسازی کلیه ساختمانها را خواستار شد.
در پایان این جلسه با تاکید معاونت بهداشتی بر پیگیری پروژه های عمرانی - بهداشتی هر شبکه وضعیت پروژهای دانشگاه در سطح استان مورد بررسی وارزیابی قرار گرفت .
در این نشست مطالبات توانمندیهای شهرستانها برای برنامه ریزی ارتقای سلامت استان مطرح گردید.