دکتر محمود رحمانی به عنوان مشاور ریاست دانشگاه در امور پیگیری ببمارستان 1500تختخوابی مگاهاسپیتال معرفی شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دکتر محمود رحمانی را به عنوان  مشاور خود در امور پیگیری ببمارستان 1500تختخوابی مگاهاسپیتال در قالب طرح های واگذاری تملک داراییهای سرمایه ای و سایر امور محوله منصوب کرد.

دکتر رحمانی که متولد 1358 در کرمانشاه می باشد ، سال 1383 در مقطع دکترای دندانپزشکی از دانشگاه علوم پزشکی همدان و در سال 1390 در رشته تخصصی بیماری های دهان ، فک و صورت از همان دانشگاه فارغ التحصیل گردید.

گفتنی است که وی 5 سال است که به عنوان عضو هیأت علمی دانشکده دندانپزشکی کرمانشاه فعالیت می کند و مقالات تخصصی متعددی را در مجلات معتبر به چاپ رسانده است.