33 تیم بهداشتی در مسیر زایران اربعین حسینی در کرمانشاه مستقر شده است + گزارش تصویری

مدیر گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، از وجود 33 تیم متشکل از کارشناسان بهداشت محیط در سطح استان و در مسیر زایران اربعین حسینی در قالب تیم های دو نفره خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، امیر کرمی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران گفت: این تیم ها در مدت 20 روز به زایران اربعین حسینی خدمت رسانی می کنند.
وی ادامه داد:دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان یکی از چهار دانشگاه کشور به صورت مستقیم و غیرمستقیم پذیرای زایران اربعین حسینی است که خوشبختانه در این مقوله برنامه های زیادی انجام داده و یا در دست اجرا دارد.
وی اظهار کرد: برای استقبال هرچه بهتر از زایران، جلسات بین بخشی و درون بخشی متعددی در استان و شهرستان ها برگزار شده است.
کرمی با بیان اینکه مرحله عملیاتی برنامه از 20 آبان کلید خورده تصریح کرد: یک مانور در همین ارتباط با حضور شهرستان ها برگزار شد.
این مسوول اظهار کرد: تیم های مذکور از موکب های قرار گرفته در مسیر زایران و مبادی ورودی شهرها بازدید بهداشتی می کنند و علاوه بر آن به آموزش می پردازند.
به گفته وی، ارایه دفترک های آموزشی و پیشگیری از بیماری ها در ارتباط با مواد غذایی از دیگر فعالیت های این تیم هاست.
کرمی اضافه کرد: این تیم ها به بازدید سرزده از موکب ها و سرویس های بهداشتی می پردازند و خوشبختانه در این زمینه ادارات بسیاری با ما همراه هستند.

ضثب