دکتر کریم: پردیس دانشگاه باید با نهایت دقت طراحی و اجرا شود.

دکتر کریم: پردیس دانشگاه باید با نهایت دقت طراحی و اجرا  شود.

نقشه های پیشنهادی برای ساخت پردیس دانشگاه در حال ارزیابی است و کارشناسان مختلف در حال بررسی آن هستند.

ریاست دانشگاه در نشست بررسی نقشه جامع پردیس دانشگاه که باحضور دکتر کلهرنیا استاد برجسته معماری و شهرسازی برگزار شد ضمن تاکید بر تسریع در ساخت پردیس دانشگاه آن را به مثابه ارزش و هویت شهر معرفی کرد و تاکید کرد که این پروژه باید با نهایت دقت طراحی و اجرا  شود.

دکتر کریم در این نشست که مهندسان و مسئولین حوزه های مختلف مرتبط با این ابر پورژه حضور داشتند ، گفت: پردیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه باید به مثابه یک ارزش هنری دارای جاذبه و معنا باشد و در نهایت دقت طراحی و اجرا شود.

وی تصویب این پروژه در دوران تنگناهای شدید بودجه ای کشور را حاصل تلاش جمعی دلسوزان استان محروم کرمانشاه دانست .

گفتنی است پروژه ساخت پردیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سال 93 در کمیسیون 215 سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور تصویب شد و دیوار کشی آن پس از کشمکش های حقوقی مختلف به سرانجام رسیده است و نقشه ساخت آن در حال آماده شدن است.