معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه فعال، پویا و هدفمند فعالیت می کند

در ادامه بازدید چهره ها و مسئولین مختلف از غرفه های دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دیروز مهندس رحیمی معاون امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری به بازدید از دستاوردهای دانشگاهیان پرداخت و ضمن تقدیر از فعالیت های پژوهشگران دانشگاه گفت: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه فعال، پویا و هدفمند فعالیت می کند.

مهندس رحیمی همچنین از آمادگی کامل استانداری کرمانشاه برای همکاری با دانشگاه در حوزه پژوهش و فناوری خبر داد.

گفتنی است نمایشگاه هفته پژوهش با حضور بیش از 30 ارگان دولتی و نیز شرکت های دانش بنیان از ساعت 9 صبح لغایت 15/30 پذیرای علاقمندان است.