برای در امان ماندن از آنفلوانزای پرندگان چه باید کرد؟

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، برای پیشگیری از بیماری آنفلوانزای پرندگان به چند توصیه بهداشتی اشاره کرد.
دکتر ابراهیم شکیبا روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با تاکید براینکه پرندگان را تا حد امکان از محل زندگی و استراحت خود دور نگه دارید، گفت: از گوشتهای آماده و منجمد بسته‌بندی شده با مجوز بهداشتی استفاده کنید.
وی ادامه داد: به این نکته توجه کنید که مرغ و یا تخم مرغ قبل از مصرف باید به صورت کامل پخته شود.
این مسوول ادامه داد: گوشت مرغ و تخم مرغ به صورت نیم پز و نپخته نباید مصرف شود، تخم مرغ را طوری بپزید که زرده و سفیده آن کاملا سفت باشد و مرغ و تخم مرغ خام را از دیگر غذاها دور نگه دارید.
شکیبا ادامه داد: اگر علایم آنفلوانزا از جمله تب در شما ظاهر شد برای درمان سریع به درمانگاه محل سکونت خود مراجعه کنید و از دستکش و ماسک در هنگام ذبح وپرکنی و آماده سازی پرندگان برای طبخ استفاده کنید.
به گفته معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، شستشوی مکرر دست با آب و صابون حداقل به مدت 30 ثانیه توصیه می شود.
شکیبا با تاکید براینکه پرندگان باید از کودکان دور نگه داشته شوند، ادامه داد: بیماری و یا مرگ پرندگان خود را به سرعت به سامانه 1512 سازمان دامپزشکی و یا 190 مرکز بهداشت استان گزارش دهید.
وی یادآور شد، از شکار پرندگان مهاجر و آزاد مانند مرغابی، غاز و قو و... خودداری کنید.