هم اندیشی مسئولین دانشگاه و مسئولین صحنه در فرمانداری این شهرستان در حال انجام است

دکتر کریم و معاونان درمان ، بهداشت و اجتماعی بمراه مسئولین شهرستان صحنه در فرمانداری این شهرستان گردهم آمده اند تا پیرامون مسایل مربوط به بهداشت و درمان منطقه بهگفتگو بپردازند.

در ابتدای این دیدار فرماندار صحنه مطالبی ایرادکرد که مهمترین آنها به این شرح است:

دکتر عباس آبادی فرماندار صحنه:
✅از حضور مداوم رییس دانشگاه در شهرستانها و پیگیری امور به ویژه صحنه تشکر می کنم
✅باهمت دکتر کریم مشکلاتی که از قبل در بیمارستان درحال احداث بود حل شد و اینک پروژه آماده بهره برداری شده است.
✅برای شروع دوپروژه پیشنهادی شبکه بهداشت شهرستان از محل بودجه توازن فرمانداری یک میلیاردتومان اعتبار اختصاص داده است.
✅مردم منطقه مشکلاتی از قبیل کمبود نیروی تخصصی دارند که با راه اندازی بیمارستان مرتفع خواهد شد.
✅مرکز بهداشت دینور نیاز به تجهیز و تبدیل شدن به مرکز شبانه روزی دارد و مساعدت مسوولان سلامت را طلب می کند.
✅درشهرستان صحنه پوشش کامل خانه های بهداشت وجود دارد و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
✅ بخشی از زمینهای وقفی دکتر معاون برابر وقف نامه به بهداشت و درمان اختصاص دارد که باید پیگیری شود‌.

فق