آزمون الکترونیکی "بهره وری از نگاه قرآن کریم " ششم دی ماه برگزار می شود

آزمون الکترونیکی  "بهره وری از نگاه قرآن کریم " ششم دی ماه برگزار می شود
آزمون الکترونیکی  "بهره وری از نگاه قرآن کریم " ششم دی ماه رأس ساعت 10 الی 11 برگزار می شود.
رییس کمیته بهره وری دانشگاه با بیان  مطلب فوق افزود: تمام همکاران دانشگاه شامل کارکنان رسمی، آزمایشی، پیمانی و قراردادی دانشگاه می توانند در این آزمون شرکت کنند.
دکتر طاهره دارابی از علاقمندان درخواست کرد جهت دریافت فایل منابع آموزشی و نیز ورود به آزمون به شرح ذیل عمل نمایند:
- از طریق مرورگرهای گوگل کروم یا موزیلا به سایت tprs.Kums.ac.ir:81 ورود پیدا کنند
- جهت دریافت فایل منابع آزمون از طریق منوی دوره های آموزشی -  بسته های آموزشی -  دریافت فایل بهره وری از
 نگاه قرآن کریم
-- جهت ورود به آزمون در زمان مقرر از طریق منوی آزمون های الکترونیکی - آزمون های در حال اجرا  -   ورود به آزمون با وارد نمودن کد ملی به عنوان نام کاربری و کلمه عبور
- کارکنان جهت راهنمایی بیشتر می توانند به رابط آموزش (کارشناس آموزش) آن مرکز مراجعه نمایند.