تقدیر فرماندار کنگاور از طرح تحول سلامت

نشست بررسی مشکلات بهداشت و درمان شهرستان کنگاور با حضور امام جمعه،فرماندار و رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد.
✔️✔️مهندس ایزدی فرماندار کنگاور در این جلسه ضمن تقدیر از فعالیت های شبکه بهداشت و درمان کنگاور خواستار توجه بیشتر دانشگاه به کنگاور بعنوان دروازه ورودی استان پرداخت.
از مهمترین نکات مورد اشاره وی می توان به این سرتیتر ها اشاره کرد:
✔️با تجربه شخصی نسبت به ده سال گذشته  ۲۲۰ مرتبه کاهش هزینه های بستری را تجربه کرده ام و این تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری  است که مردم غیر از رنج بیمارداری دغدعه دیگری نداشته باشند.
✔️کنگاور دروزاره ورودی و پیشانی استان است و استحقاق این را داردکه از بهترین امکانات درمانی بهره مند بوده و مرکز چهار شهرستان اطراف از استان و استان همجوار باشد.
✔️کنگاور در مسیر راه کربلاست و باید برای خدمات مناسب برای زوار در طی تمام ایام سال برنامه ریزی شود.
✔️بیمارستان کنگاور قدمتی چهل ساله داشته و درحال حاضر وضعیت مناسبی ندارد که انتطار می رود برای احداث بیمارستان جدید و تامین تجهیزات و نیروهای تخصصی شهرستان برنامه ریزی شود.
✔️از دکتر کریم و تیم مدیریتی ایشان صمیمانه تشکر می کنم و خواستار نگاه ویژه به کنگاور هستیم.
✔️کم توجهی به این شهرستان می تواند مشکلات عدیده ای از نظر ساختار شهری ،حاشیه نشینی و سلامت در شهرستان ایجاد نماید.