معاون امور بهداشتی :کرمانشاه بیشترین اعتبار را برای توسعه زیرساخت های بهداشتی دریافت می کند

معاون امور بهداشتی دانشگاه در نشست شورای سلامت شهرستان اسلام آبادغرب با بیان اینکه با پیگیری دانشگاه علوم پزشکی استان و نظر وزیر بهداشت، کرمانشاه بیشترین اعتبار را در این مرحله از طرح دارد، افزود: کرمانشاه به عنوان دومین استان کشور برنامه توسعه زیرساخت های بهداشت را در این مرحله آغاز کرده است.
گزیده سخنان دکتر شکیبا در این نشست را ببینید:
 ✏️درفازدوم توسعه بهداشت اعتبار ۱۹۶ میلیارد تومانی برای استان منظور شده که براساس پیشرفت فیزیکی به تدریج جذب می شود
✏️کرمانشاه با پیگیری استان و نظر وزیر بیشترین اعتبار در را در این مرحله داراست و به عنوان دومین استان کشور برنامه توسعه زیرساختهای بهداشت را در این فاز آغاز کرده است.
✏️در بحث پرونده الکترونیک سلامت تا دوهفته دیگر درخشش در راه اندازی سامانه سیب را شاهد خواهیم بود . این پروژه مهم زیرساخت اصلی سلامت و شناسنامه سلامت هر فرد خواهد بود.
✏️برای این پروژه مهم سرشماری در استان آغاز و به زودی کامل شده و حق مردم در این زمینه محقق می شود.
✏️با شروع برنامه ایراپن ۴ بیماری مهم شامل بیماریهای قلبی تنفسی آسم سی او پی دی انواع سرطان ها و دیابت پایش شده و اقدامات خوبی ازجمله اموزش انجام می شود