ساختمان جدید معاونت "غذا و دارو" دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه کلنگ‌زنی شد

ساختمان جدید معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با حضور رییس دانشگاه، در روز شنبه چهارم دی ماه کلنگ‌زنی شد.

ساختمان جدید معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با حضور رییس دانشگاه، شنبه چهارم دی ماه کلنگ‌زنی شد.

دکتر امید عبدی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در حاشیه این مراسم در گفت و گو با خبرنگاران ایسنا و مهر اظهار کرد: این پروژه با اعتباری بالغ بر 70 میلیارد ریال در محوطه ساختمان قدیمی معاونت غذا و داروی دانشگاه احداث خواهد شد.

عبدی تصریح کرد: ساختمان جدید معاونت غذا و دارو قرار است در چهار طبقه با زیربنای چهار هزار متر مربع ساخته شود.

وی با بیان اینکه از امروز کار اجرایی این پروژه شروع می‌شود، گفت: تمام تلاش ما این است این پروژه ظرف یک سال آینده به بهره‌برداری برسد.

عبدی با بیان اینکه در ساختمان جدید آزمایشگاه‌های مرجع غذا، دارو و نیز تجهیزات پزشکی راه‌اندازی می‌شود، گفت:این پروژه به دلیل بحث بهداشت و درمان و بیماری‌هایی که در اثر سوء تغذیه به وجود می‌آید با توجه به وجود آزمایشگاه‌های مرجع، بسیار حائز اهمیت است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: همچنین این پروژه در بحث به روز کردن و استانداردسازی آزمایشگاه های غذا و دارو اهمیت بسیاری برای ما دارد.

عبدی اعتبار مورد نیاز برای تجهیز ساختمان جدید را پنج میلیارد تومان برآورد کرد و افزود: در حال حاضر اعتبار ساخت پروژه را به طور کامل دریافت کرده‌ایم.