نتایج آزمون بکارگیری نگهبان فردا اعلام می شود

به اطلاع شرکت کنندگان در آزمون نگهبانی شرکت ایمن بانان زاگرس می رساند نتایج آزمون یادشده در تاریخ 8/10/1395 راس ساعت 15 بعد از ظهر از طریق  آدر س اینترنتی http://register.poorsam.ir   اعلام خواهد شد
قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون بکارگیری نگهبان (( شرکتی  ))
باسلام وآرزوی موفقیت برای شما پذیرفته شدگان آزمون:
1- به استناد تبصره 2 ماده2 قانون گزینش کشور به لحاظ کثرت تقاضا و محدودیت ظرفیت مجوزهای موجود  ، ملاک پذیرش افراد ضابطه انتخاب اصلح خواهد بود .
2- پذیرفته شدگان صرفا" ( نفرات اصلی) طبق جدول ذیل و به ترتیب حرف الفبا ؛  به هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مراجعه نمایند؛ آدرس: کرمانشاه-بلوار شهید بهشتی- سه راه 22 بهمن روبروی ساختمان مسکن و شهرسازی- کوچه مخلوق پور
تذکر: عدم مراجعه در موعد و مکان فوق الذکر  به منزله انصراف از ادامه سیر مراحل گزینش و اشتغال دردانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می باشد.
حروف الفبا ایام هفته مورخه

حروف الفبا

ایام هفته

مورخه