نشست مسئولان معاونت بهداشتی با انجمن دانشجویی بهداشت و غذا

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی نشست مسئولان معاونت بهداشتی با انجمن بهداشت و غذا دانشجویی در معاونت امور بهداشتی برگزار گردید.
دکتر شکیبا دراین نشست ضمن قدردانی از حضور دوستان انجمن بهداشت و غذا به اهمیت همراهی دانشجویان برای ارتقای نظام سلامت اشاره کرد و افزود که همراهی دانشجویان برای آنها تجربه بهمراه می آورد و برای سیستم به اصلاح فرایند منجر می شود.
وی افزود بسیار خرسندیم که دانشجویانی با این انگیزه پای کار بیایند و بر اصلاح شیوه زندگی مردم اصرار کنند.
رحیمی دبیر انجمن بهداشت و غذای دانشجویی نیز با اعلام شروع بکار انجمن از شهریور سال جاری گفت :فعالیت های علمی، پژوهشی ،تحقیقاتی و کمک در بین الملل سازی دانشگاه وامور فرهنگی و تقویت کارگروهی همچنین  شناسایی دانشجویان علمی فرهنگی و بحث گردشگری سلامت و روستای سالم تاز عرصه هایی است که این انجمن در آنها ورود پیدا کرده است.
 پاکسازی پارک کوهستان ، برگزاری غرفه صنایع غذایی، فعالیت های آموزشی داخل انجمن، کارگاه تیم ورک ،سالم سازی روستاها و تغییر زندگی مردم داخل روستاها از فعالیت های این انجمن بوده است.