جلسه شورای آموزش دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تشکیل شد

شورای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی با حضور معاونین دانشگاه ورؤسای بیمارستانها ودانشکده ها در مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع)تشکیل جلسه داد.

دراین جلسه دکتر نجفی در خصوص تخصیص 2 درصد در آمدهای دانشگاه به امر آموزش ،همچنین اختصاص درآمد به دانشکده ها ومراکز آموزشی وبحث پذیرش دانشجویان خارجی و اقلیم کردستان مطالبی را ارائه نمود.

دکتر احمدی معاون اموربین الملل دانشگاه از تقاضای 49 دانشجوی خارجی برای تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خبرداد وافزود : با تبلیغات درست و آموزش بهینه می توان این تعداد را افزایش داد.

مدیرعامل بیمارستان امام رضا (ع)گفت : پذیرش دانشجوی خارجی باید فرصتی برای فراهم کردن زیر ساختهای نرم افزاری وسخت افزاری ، فضای فیزیکی وتجهیزاتی ،سرمایه گذاری و تامین منابع باشد.

این جلسه با ارائه گزارشی در زمینه وضعیت آموزشی بیمارستان امام رضا (ع) و بررسی وضعیت EDU بیمارستانها وشرح وظایف معاونین آموزشی بیمارستانها پایان یافت.