دیدار تیم اداره سلامت روانی وزارت بهداشت با امام جمعه کرمانشاه

تیم فنی و اجرایی اداره سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت با همراهی نماینده ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی و معاون بهداشتی دانشگاه با آیت الله علما  امام جمعه محترم کرمانشاه دیدار کرد.

در این نشست که با هدف پیشگیری و کاهش موارد خودکشی در استان تشکیل شد امام جمعه کرمانشاه  گفت: ریشه بسیاری از معضلات جوانان امروز سطح بالای خواسته ها و توقعات است که این امر چنین تبعاتی رادر پی دارد.

وی افزود: باید با فرهنگ سازی در جهت  رشد درک وفهم جوانان نسبت به ارتقای  سطح  معلومات و فرهنگ عامه مردم اقدامات مناسب انجام داد.

امام جمعه کرمانشاه در خصوص روستای سالم افزود: ما در روستاها استعدادهای فوق العاده ای داریم و می توانیم از این نیرو های بالقوه بهره بگیریم .

وی با تأکید بر مشارکت همه جانبه در جهت ارتقای برنامه روستای سالم گفت: تنها با برنامه ریزی وتهیه اصول کار و همکاری های لازم در این خصوص مشکلات کاهش پیدا می کند .