دیدار صمیمی معاون پرستاری وزارت بهداشت با خانواده فریدون احمدی پرستارشهیدمدافع حرم

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه/همزمان با اولین روز ازماه محرم و هفته دفاع مقدس معاون پرستاری وزارت بهداشت با خانواده فریدون احمدی پرستار شهید مدافع حرم دیدار کردند.در این دیدار معاون پرستاری وزارت بهداشت بر اهمیت خون شهدا تاکید کرد و گفت: از افتخارات جامعه پرستاری همین بس که پرستاران همانند دوران دفاع مقدس، داوطلبانه حق علیه کفر و باطل حضور فعال و چشمگیری داشتند و در راه دفاع از حرم شهدای عزیز و گرانقدری همچنون شهید حمیدرضا اسدالهی، شهید محمد حسن قاسمی، شهید فریدون احمدی وشهید حمید قناد پور را تقدیم به اسلام کردیم.دکتر حضرتی افزود: امنیت کشور حاصل خون شهداست و این شهدا از جمله شهید فریدون احمدی تنها متعلق به خانواده هایشان نیستند بلکه به کل مسلمانان و جهان اسلام تعلق دارندوی با اشاره به ایثارگری وازجان گذشتگی ملت سرافراز ایران در شرایط حساس کنونی دنیای اسلام اظهارداشت : دشمنان اسلام و بویژه دشمنان ایران اسلامی از این غافل هستند که ملت جمهوری اسلامی فارغ از حزب ، گروه و صنف غیورتر و شجاع تر ازآن چیزی است که می پنداشتند. و نتیجه آن را در عراق و سوریه دیدند.و در پایان خانم دکتر حضرتی، خانواده شهید فریدون احمدی را مورد تفقد قرار داده و با آنها در فضایی گرم و صمیمی گفتگو کردند. دکتر پورمیرزا مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هم دراین دیدار بر حفظ راه شهدا تاکید کردوگفت:شهید فریدون احمدی بسیار وظیفه شناس بودند و راه ایشان برای تمامی پرستاران سرمشق والگویی مثال زدنی است که همواره ازآن یاد میشودگفتنی است شهید فریدون احمدی چهاردهمین شهید مدافع حرم بودند که در 29 آذر 94 اسیر شدند وپس از 14 ماه اسارت در15 بهمن 95 به درجه رفیع شهادت نائل شدند.