حضور دکتر علی اکبر ساری دبیر کمیسیون نشریات علوم پزشکی کشور در شورای مجلات دانشگاه

جلسه شورای مجلات دانشگاه روز دوشنبه 24 ام شهریور 97 با حضور دبیر کمیسیون نشریات علوم پزشکی کشور در سالن جلسات معاونت تحقیقات و فناوری برگزار گردید.
دکتر علی اکبر ساری ضمن ابراز خرسندی از حضور در کرمانشاه عنوان کرد: کرمانشاه شهر زیبا و پویایی می باشد.همچنین دانشگاه کرمانشاه جزو دانشگاه های خوب کشور می باشد.
دکتر ساری اظهار داشت: در حال حاضر حدود ۴۰۰ مجله علمی پژوهشی در کشور وجود دارد
علی رغم سیاست جدید معاونت تحقیقات و فناوری وزارت مبنی بر کنترل تولد جدید مجلات، سعی می کنیم درخواست دانشگاه کرمانشاه جهت اختصاص رتبه به تعدادی از مجلات را با نظر مثبت در دستور کار خود قرار می دهیم.
او همچنین اضافه کرد: از دانشگاه ها انتظار می رود مجلات جدید چاپ نکنند تا بتوانیم از مجلات موجود حمایت کنیم.

شورای مجلات - دکتر ساریشورای مجلات - دکتر ساری