شعار هفته ​هفته ملی سلامت مردان ایرانی : "آیا در مسابقه سلامت برنده اید"

7-1 اسفند ماه هفته ملی سلامت مردان

شعار سال 1395 هفته ملی سلامت مردان-آیا در مسابقه سلامت برنده اید

هفته ملی سلامت مردان ایرانی سال1395:

مردان نیمی از افراد جامعه را تشکیل می دهند و توجه به سلامت آنان موجب استحکام وارتقای سلامت نیروی کارجامعه بوده وتوسعه کشوررا به دنیال خواهد داشت.

مردان به دلیل وظایفی که برعهده دارند بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماریهای شغلی قرار می گیرند(سروصدا، ارتعاش، گرما، اشعه و نور، موادشیمیایی، گردوغبار، موادبیولوژیکی مانند باکتری و ویروس و عوامل ارگونومیکی محیط کار(هم اکنون کمردرد و آسم شایعترین بیماریهای جسمی ناشی از کار نزد مردان است.مردان5 برابر زنان در معرض آسیبهای ناشی ازحوادث هستند.

بیماریهای مزمن انسدادی ریه،بیماریهای قلبی وعروقی،خودکشی، سوختگی، بیماریهای شدید روانی، بیماریهای رفتاری وجنسی در مردان بیشتر است.رفتارهای پرخطربه ویژه مصرف موادمخدروبیماریهای مرتبط مانندبیماریهای آمیزشی وهپاتیت نیز در مردان بیش از زنان است.

هفته ملی سلامت مردان ایرانی1395

مطالب مرتبط:
درباره "هفته ملی ســـلامت مــــردان ایرانی(سما)"